simple website builder

Κατασκευή Ιστοσελίδων

5 μυστικά που δεν θα σας πουν ποτέ

Υπάρχουν κάποια «μυστικά» για την κατασκευή ιστοσελίδων δεν θα σας πουν ποτέ. Μέχρι το τέλος του άρθρου θα τα γνωρίζετε για να αποφύγετε τις παγίδες!  Έχετε επιχείρηση και θέλετε να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες για την εταιρεία σας.  

Με την οικονομική κρίση στην χώρα, πολλές φορές τα πάγια έξοδα μιας επιχείρησης έχουν αυξηθεί έναντι των εσόδων και οι πωλήσεις τείνουν προς την κατιούσα.  Λίγα χρόνια πριν ίσως να μην σκεφτόσταν να προχωρήσετε στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Μοναδική λύση η αύξηση του πελατολογίου μέσα από το διαδίκτυο.  Έχετε στα χέρια σας προσφορές από διάφορες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων και σκέφτεστε ποια θα επιλέξετε. 

Πριν πάρετε την τελική σας απόφαση έχετε σκεφτεί πως υπάρχουν 5 μυστικά που καμιά εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων δεν θα σας αποκαλύψει;

Μυστικό νο 1

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης

Σας διαβεβαιώνουν πως το website σας θα περιέχει σελίδες βελτιστοποιημένες ώστε να είναι φιλικές ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Ιδιαίτερα για την Google.

Eσείς σκέφτεστε «Ωραία! Το site μου θα εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις της Google.» Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι το πρώτο βήμα αλλά όχι το τελικό.

Ακόμα και εάν το website είναι πράγματι βελτιστοποιημένο. Παρότι το website μπορεί να έχει on page SEO, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχει παραμετροποιηθεί για Technical SEO, με βάση τις οδηγίες που θέτει η Google.

 Ακόμα και εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο, πάλι η ιστοσελίδα δεν θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα της Google! Διότι χρειάζεται να το μυστικό νο 2!

Μυστικό νο 2

SEO, Προώθηση Ιστοσελίδας στην Google

Ξέρετε γιατι η ιστοσελίδα σας δεν εχει επισκεπτες;

Για να προωθήσετε την ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google πρέπει να εμφανίζεται με τις λέξεις όπου θα την αναζητήσουν οι πελάτες σας.  Με βάση τον αριθμό αναζήτησης των λέξεων – κλειδιών χρειάζεται ειδική εύρεση των δημοφιλών λέξεων που θα σας εξασφαλίσουν πραγματική αύξηση των πελατών! 

 Οι περισσότερες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων δεν ακολουθούν αυτήν την τακτική. Σας προτείνουν λέξεις που δεν είναι αρκετά δημοφιλής. Ακόμα και εάν είναι στην πρώτη σελίδα δεν σας εξασφαλίζουν πραγματική αύξηση πελατών.

Δεν διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία για να πετύχουν πρώτες θέσεις σε δημοφιλής λέξεις – κλειδιά. Γιατί το πρώτο βήμα όπως αναφέραμε είναι η κατασκευή ιστοσελίδων. Ακολουθούν μια σειρά από ενέργειες για την πορεία στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. 

Έχοντας διαχειριστεί λογαριασμούς μεγάλων εταιρειών για το SEO και την κατασκευή ιστοσελίδων, διαθέτουμε την τεχνογνωσία για εξασφαλίσουμε αύξηση των πελατών σας με τις σωστές ενέργειες προώθησης Ιστοσελίδας. 

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την βέλτιστη απόδοση σε κάθε δημιουργία website,  η κατασκευή ιστοσελίδων από την Webgurus γίνεται με γνώμονα την ποιότητα και την ταχύτητα ιστοσελίδων για την καλύτερη εμπειρία χρήστη 

Μυστικό νο 3

 Η ιστοσελίδα σας θα τρέχει γρήγορα !

Ο χρόνος είναι χρήμα ακόμα και στο διαδίκτυο.

Στις μέρες μας ο χρόνος φόρτωσης μιας ιστοσελίδας αποτελεί τον βασικό παράγοντα εάν ο επισκέπτης θα παραμείνει στο website μας ή θα ψάξει για το επόμενο και δεν θα μας επισκεφτεί ξανά.

Η amazon υπολογισε οτι 1 second καθυστέρηση της στοιχιζει 1,6 billion ετησιως, και οτι κάθε 0,1 sec καθυστέρηση κοστίζει το 1% των πωλήσεων, συμφωνα με μια πολύ μεγαλη ερευνα. 

Για να είναι οι ιστοσελίδες γρήγορες απαιτούνται ενέργειες και τεχνικές με διάρκεια. Ειδικά στα portals που απαρτίζονται από μεγάλο σύνολο ιστοσελίδων, η βελτιστοποίηση της ταχύτητας θα πρέπει να παρακολουθείται και να επιτυγχάνεται διαρκώς.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι διαδικασίες κατασκευής γρήγορων σελίδων αποτελεί μονόδρομο για να είναι το website σας ψηλά στις κατατάξεις των μηχανών αναζήτησης.  

Για να είναι το website σας γρήγορο δεν αρκεί να είναι μόνο στην αρχή ή να έχει μια ιστοσελίδα γρήγορη αλλά σε όλο το περιεχόμενο.  

Μυστικό νο 4

Η ιστοσελίδα σας θα φέρει πωλήσεις άμεσα

Ο στόχος κάθε κατασκευής ιστοσελίδας είναι να πραγματοποιήσει για το οποίο δημιουργήθηκε. Την προσέλκυση υποψηφίων πελατών. Πολλές εταιρείες υπόσχονται να σας δημιουργήσουν website που θα φέρει άμεσες πωλήσεις. Πόσες όμως είναι σε θέση να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους; Πότε αυτές οι υποχέσεις γίνονται πραγματικές και ρεαλιστικές;

Σίγουρα όχι από τις πρώτες μέρες λειτουργίας μιας ιστοσελίδας. Για να μπορέσει μια ιστοσελίδα να κερδίσει θέσεις στην κατάταξη του ευρετηρίου της Google χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Στο διάστημα αυτό η εταιρεία που αναλαμβάνει την προώθησή της πραγματοποιεί τις κατάλληλες πρακτικές και ενέργειες που χρειάζονται για την επίτευξη του στόχου. 

Χρειάζεται υπομονή και εφαρμογή σωστής στρατηγικής που θα οδηγήσουν στην πρώτη θέση της μηχανής αναζήτησης. Το σίγουρο είναι ότι από μόνη της μια ιστοσελίδα δεν ανεβαίνει σειρά κατάταξης πλέον. Η Google προωθεί τις ιστοσελίδες που έχουν βελτιστοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό. Υπολογίζοντας ένα αρχικό χρονικό διάστημα θα μπορούσαμε να πούμε ότι μια ιστοσελίδα χρειάζεται το λιγότερο περίπου 3 μήνες για να ανέβει στην αρχική κατάταξη. Μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας πραγματοποιούνται οι κατάλληλες διαδικασίες. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα εφαρμογής των διαδικασιών γίνεται παρακολούθηση της προόδου και τυχόν βελτιώσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Μυστικό νο 5

Κόστος Κατασκευής Ιστοσελίδας

Το κόστος κατασκευής ενός web site ή κατασκευής ιστοσελίδας είναι ανάλογο του αποτελέσματος και της ποιότητας. Εάν ακούσετε πως το κόστος είναι μικρό και συμφέρει καλύτερα να είστε επιφυλακτικοί. Μια κατασκευή ιστοσελίδας σχετικά φθηνή σε σχέση με μια άλλη σίγουρα θα έχει ελλείψεις ή παραλείψεις τις οποίες πιθανόν να τις πληρώσετε αργότερα και πολύ πιο ακριβά.
Μια σωστή ιστοσελίδα από όλες τις απόψεις δεν έχει πολύ χαμηλό κόστος. Θα πρέπει να έχει μελετηθεί να πληρεί τις ανάλογες προδιαγραφές και φυσικά να είναι ελκυστική. Συγεκριμένα η κατασκευή ιστοσελίδας χρειάζεται να :

- Είναι seo technical optimized.
- Να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης.
- Να είναι σχεδιασμένη mobile first
- Να είναι user friendly

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω δεν μπορούμε να μιλάμε για φθηνή κατασκευή ιστοσελίδας. Και αυτό γιατί ο χρόνος και πιθανόν ο κώδικας που θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία της δεν συμβαδίζει με το πολύ χαμηλό κόστος των αντίστοιχων ωρών.
Σκεπτόμενοι πάντα με βάση την λογική η κατασκευή ιστοσελίδας φαίνεται πως όχι μόνο δεν είναι φθηνή αλλά και χρειάζεται να μελετηθούν πολλοί παράγοντες για την υλοποίησή της.
Συνοψίζοντας γίνεται αντιληπτό για ποιο λόγο θα πρέπει να γίνεται εξέταση του κόστους έναντι των παροχών που σας προσφέρει η εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

Επικοινήστε Μαζί μας

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Mobirise
Διεύθυνση

Διονυσίου Φαραζούλη 2Α
25100
Αίγιο

Επικοινωνία

Email: hello@webgurus.gr             
Phone 1:+30 697 323 0403            
Phone 2: +30 699 7166 003